"Glimmer" på hverdagen

Hos byLink forsøger vi at kaste glimmer ud over hverdagens trivialiteter og bestræber os på at begejstring, motivation og positiv energi, på lige fod med faglighed, professionalisme og sund forretningssans, skal præge vores måde at være og arbejde på. Et vigtigt mål for os er at skabe en teambaseret arbejdsplads, hvor trivsel er i fokus, og hvor ideer og kreativitet kan få lov at spire og gro.

Mindre pres på klimaet

Miljø er en vigtig del af vores værdipolitik, når vi udvikler nye produkter til sundhedssektoren. Vi er bevidste om at fremstilling af nye produkter ofte belaster miljøet, men at det samtidig kan være værdifulde løsninger på store og små sundhedsmæssige udfordringer.
Det er derfor vigtigt for os at skabe kvalitetsprodukter med god holdbarhed og lang levetid. Det opnår vi b.la. ved at bruge holdbare materialer, sørge for at sliddele løbende kan udskiftes og at hovedparten af de materialer vi benytter, kan genanvendes eller bortskaffes på fornuftig vis.

Vores værdier

byLink ønsker at være en virksomhed, hvor arbejdsglæde, nærvær og gode relationer forgylder arbejdslivet – og afspejle sig udadtil i det samarbejde vi har med vores kunder, samarbejdspartnere og faglige netværk. Derfor bestræber vi os også på at bruge lokale leverandører og optimere produkterne i henhold til fragt, så vi sikre os at kvaliteten er i top og miljøbelastning er reduceret til et minimum.
Arbejdsglæde
Julehygge
Personlig levering
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram