Produktudvikling -
FRA IDÉ 
TIL VIRKELIGHED

Hos byLink arbejder vi med brugerdrevet produktudvikling og formgivning og vi modtager gerne idéer og optimeringsforslag fra sundhedspersonale, der ønsker at løse en problemstilling i deres hverdag. 

Disse idéer vurderes nøje før vi udvikler et nyt produkt. Er idéen god og nyttig, tager det ikke lang tid med produktudviklingen af en demoudgave, der er klar til test. Efter test og godkendelse hos fagpersonale sættes produktet i produktion og kan derefter købes af sundhedspersonale. Helt enkelt.

SE HVORDAN VI MED PRODUKTUDVIKLING HAR 
GIVET GODE IDÉER LIV?

Alle byLinks produkter er tænkt og udviklet i tæt samarbejde med sundhedspersonalet på landets sygehuse og plejehjem. Dyk ned i vores spændende cases og bliv inspireret til, hvordan du selv kommer videre med din idé eller problemstilling. Vi hjælper dig videre med produktudvikling og formgivning. 

Kontakt os

Har du en konkret idé eller oplever du en problematik i din hverdag, er du velkommen til at kontakte os hos byLink. Vi undersøger, om vi kan hjælpe med at produktudvikle og føre din idé ud i virkeligheden, på samme måde som vi har hjulpet mange af dine kollegaer. Vi hjælper med hele processen fra produktudvikling og formgivning.
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram