Historien bag Roomie...

Roomie er kommet til verden på initiativ af personale og ledelse fra to plejecentre i Aalborg kommune. Deres ønske var et holdbart, funktionelt og æstetisk alternativ til de traditionelle sengeborde, der tilbydes på markedet. Det nye multibord skulle være et funktionelt arbejdsredskab til personalet så vel som et hjælpemiddel til borgeren. De to plejehjemsledere gav deres fulde opbakning til at deres personale kunne indgå som en aktiv del af udviklingsteamet i forbindelse med tilblivelsen af ”Roomie”, der skulle tage højde for både arbejdsprocesser og fysiske behov, krydret med et tryghedsskabende og smukt design.
Roomie er derfor designet med ergonomi, hygiejne, stilrent design og kvalitet for øje - og gennemarbejdet, testet og godkendt af professionelt fagpersonale, der kender til alle hverdagen udfordringer. Alle er glade for resultatet, nemlig ”Roomie”, som egner sig til brug i både fællesrum og på gangarealer - og som med sit enkle og hjemligt udtryk passer perfekt i borgens egen stue. 

Vi siger tak for samarbejdet til Henriette Lerche, samt personale på Rishøj/Anneshave og til Asia Christensen samt personale på Lindholm plejehjem.
CVR: 40568158 | Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram