Cases

byLink har stor erfaring med at hjælpe sundhedspersonalet med at gøre deres gode idéer til virkelighed. Læs mere om hvordan vi arbejder med brugerdrevet produktudvikling herunder.

Multibordet Roomie

Roomie er kommet til verden på initiativ af personale og ledelse fra to plejecentre i Aalborg kommune, hvis ønske var et holdbart, funktionelt og æstetisk alternativ til de traditionelle sengeborde. Det nye multibord skulle være et funktionelt arbejdsbord til personalet såvel som et hjælpemiddel til borgeren.
LÆS MERE

Klinikbordet Fellow

Roomie fik sig lillebroren Fellow, da sygeplejersker på flere hospitaler ønskede sig et tryghedsskabende og støjsvagt rullebord som erstatning for larmende og uhygiejniske stålborde. 
LÆS MERE

OpenIt

OpenIt er udviklet i samarbejde med en sygeplejerske fra Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, som har slidgigt og får smerter ved gentagende bevægelse bl.a. ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer.
LÆS MERE

Link

 Link udspringer af ønsket om en funktionel dispenserløsning, der kan indgå som en naturlig del af indretning, og som kan komplimentere klinikkens øvrige interiør på en elegant måde.
LÆS MERE

HangOn Table

HangOn Table er udviklet i samarbejde med fem sygeplejersker fra en intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitetshospital. Da pladsen er trang og det er vigtigt at patienter på en opvågningsafdeling får væske, blev HangOn Table udviklet så det var lige ved hånden. Dette gør at  patienterne ikke længere er afhængige af personalets hjælp for at kunne nå deres kop.
LÆS MERE

HangOn Home

HangOn Home er tænkt og udviklet i samarbejde med sygeplejersken Dorthe fra intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitets Hospital. Hun oplevede, at når indlagte patienter transporteres rundt på hospitalet, kan det være svært for sundhedspersonalet at holde styr på hjælpemidler og ejendele.
LÆS MERE
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram