Roomie

Multibord, sengebord, arbejdsstation, sidebord...

Roomie er et helt unikt multibord, tænkt og designet af sundhedspersonale til sundhedspersonale.

Bordets form og funktioner understøtter personalets behov for fleksibilitet og korrekt arbejdsstilling, i forbindelse med dokumentation og borgernær pleje. Samtidig gør Roomie borgeren mere selvhjulpen, da de nemt kan mobilisere bordet og benytte det henover seng, kørestol eller lænestol f.eks. i spisesituationer eller ved andre aktiviteter.

Roomie er et stabilt og funktionelt møbel – som har gennemgået grundige slid, brugs og hygiejnetest. Det hjemlige design giver et let og moderne udtryk der passer på en sengestue såvel som i en privat stue. Se Roomies funktioner her.


Vi hører gerne fra dig, hvis du eller dine kollegaer også savner en Roomie :0) 

Kontakt os for køb eller afprøvning - vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Os fra byLink

Specifikationer

Mål bordplade: 56cm x 66cm Højdejustering: 69cm – 105cm (Højden reguleres let via fjedersplit)

Miljø

Roomie er dansk produceret i topkvalitet med en minimal miljøbelastning. Designet med henblik på lang levetid, hvor sliddele som eks. bordplade og hjul let kan udskiftes. Bordet demonteres let, så delkomponenterne hver især kan sendes til genanvendelse eller bortskaffelse på korrekt vis.
check
Hygiejniske overflader der kan desinficeres
check
Let at justere i højden
check
Mange anvendelsesmuligheder
check
Nemt at mobilisere for både borger og personale

Fra idé til virkelighed

Historien bag Roomie

Roomie er kommet til verden på initiativ af personale og ledelse fra to plejecentre i Aalborg kommune. Deres ønske var et holdbart, funktionelt og æstetisk alternativ til de traditionelle sengeborde, der tilbydes på markedet. Det nye multibord skulle være et funktionelt arbejdsredskab til personalet så vel som et hjælpemiddel til borgeren. De to plejehjemsledere gav deres fulde opbakning til at deres personale kunne indgå som en aktiv del af udviklingsteamet i forbindelse med tilblivelsen af ”Roomie”, der skulle tage højde for både arbejdsprocesser og fysiske behov, krydret med et tryghedsskabende og smukt design. Roomie er derfor designet med ergonomi, hygiejne, stilrent design og kvalitet for øje - og gennemarbejdet, testet og godkendt af professionelt fagpersonale, der kender til alle hverdagen udfordringer. Alle er glade for resultatet, nemlig ”Roomie”, som egner sig til brug i både fællesrum og på gangarealer - og som med sit enkle og hjemligt udtryk passer perfekt i borgens egen stue. Vi siger tak for samarbejdet til Henriette Lerche, samt personale på Rishøj/Anneshave og til Asia Christensen samt personale på Lindholm plejehjem.

phoneenvelopeautomobile