Roomie

Multibord, sengebord, arbejdsstation, sidebord...

Roomie er et helt unikt multibord -

tænkt og designet af sundhedspersonale til sundhedspersonale.

Bordets form og funktioner understøtter personalets behov for fleksibilitet og korrekt arbejdsstilling, i forbindelse med dokumentation og borgernær pleje. Samtidig gør Roomie borgeren mere selvhjulpen, da de nemt kan mobilisere bordet, og benytte det som sengebord eller over kørestolen eller lænestolen f.eks. i spisesituationer eller ved andre aktiviteter.

Roomie er et stabilt og funktionelt møbel – som har gennemgået grundige slid-, brugs- og hygiejnetest. Det hjemlige design giver et let og moderne udtryk, der passer på sengestuer, såvel som i den privat stue. Se Roomies funktioner her.


Er du interesseret i at høre mere om eller købe Roomie er du velkommen til at kontakte os hos byLink.

Information om køb

Nyhed! Nyhed! Nyhed!

Se Roomies nye tilbehør

Svingbøjle (til affaldspose)
Køber du en svingbøjle, findes der et væld af løsninger der kan gøre din Roomie endnu mere funktionel. 
Kopholder m. bakke
Opbevarings-bakke
Opbevarings-lomme
Engangspose
Tilbehør til ROOMIE: Click-on bakke 📥 & Lomme 📔

Tilbehør til: HJEMMEKONTOR 💻& UNDERVISNING📝

Slået op af Roomie Multibord i Søndag den 21. marts 2021
Tilbehør til ROOMIE: Click-on bakke 📥

Tilbehør til: SUNDHEDSPERSONALET 👩‍⚕️

Slået op af Roomie Multibord i Søndag den 21. marts 2021

Specifikationer

Mål bordplade: 56cm x 66cm Højdejustering: 69cm – 105cm (Højden reguleres let via fjedersplit)

Se produkt blad på Roomie her

Miljø

Multibordet Roomie er dansk produceret i topkvalitet med en minimal miljøbelastning. Designet med henblik på lang levetid, hvor sliddele som eks. bordplade og hjul let kan udskiftes. Bordet demonteres let, så delkomponenterne hver især kan sendes til genanvendelse eller bortskaffelse på korrekt vis.

check
Hygiejniske overflader, der kan desinficeres
check
Let at justere i højden
check
Mange anvendelsesmuligheder
check
Nemt at mobilisere for både borger og personale

Fra idé til virkelighed

Historien bag Roomie

Roomie er kommet til verden på initiativ af personale og ledelse fra to plejecentre i Aalborg kommune. Deres ønske var et holdbart, funktionelt og æstetisk alternativ til de traditionelle sengeborde, der tilbydes på markedet. Det nye multibord skulle være et funktionelt arbejdsredskab til personalet, såvel som et hjælpemiddel til borgeren. De to plejehjemsledere gav deres fulde opbakning til, at deres personale kunne indgå som en aktiv del af udviklingsteamet i forbindelse med tilblivelsen af ”Roomie”, der skulle tage højde for både arbejdsprocesser og fysiske behov, krydret med et tryghedsskabende og smukt design. Roomie er designet med ergonomi, hygiejne, stilrent design og kvalitet for øje - og gennemarbejdet, testet og godkendt af professionelt fagpersonale, der kender til alle hverdagens udfordringer. Alle er glade for resultatet, nemlig ”Roomie”, som egner sig til brug i både fællesrum og på gangarealer - og som med sit enkle og hjemlige udtryk passer perfekt i borgens egen stue. Vi siger tak for samarbejdet til Henriette Lerche, samt personale på Rishøj/Anneshave og til Asia Christensen samt personale på Lindholm plejehjem.

Se flere cases
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram