OpenIt

Ergonomisk åbner til dropposer, medicinglas og ampuller

Sygeplejersken Bente havde, som mange andre af sine kollegaer, smerter i fingre og led efter mange gentagende bevægelser ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer.
Bente besluttede at gøre noget ved problemet - og resultatet er det ergonomiske værktøj OpenIt, der bidrager til en let, sikker og ergonomisk korrekt åbning af alt fra dropposer til ampuller og medicinglas.


Vi hører gerne fra dig, hvis du eller dine kollegaer også har brug for OpenIt :0) 

Kontakt os for køb eller afprøvning - vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Os fra byLink

Specifikationer

Mål: 157 mm (L)
Materiale: Polypropylen
Farve: Sort

Se produktblad på OpenIt her

Pris: 225 kr. (ekskl. moms og fragt)


check
Mindsker belastning af hænder, fingre og led
check
Tåler sprit, klor og andre alm. desinfektionsmidler
check
Tåler vand og autoklavering ved 130 grader
check
Multiredskab til brug i både højre og venstre hånd

Fra idé til virkelighed

Historien bag OpenIt

OpenIt er udviklet i samarbejde med en sygeplejerske fra Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, som har slidgigt og får smerter ved gentagende bevægelse bl.a. ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer. Sygeplejersken og hospitalets arbejdsmiljøkonsulent så dette som en generel problemstilling blandt sundhedspersonalet, hvilket blev startskuddet til OpenIt.

Information om køb

Bente

Sygeplejerske Sydvestjysk Sygehus

"Der er stor risiko for, at mine kollegaer kan komme til skade ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer. Det spiller en stor rolle, at vi kan udføre vores arbejde på en let, sikker og effektiv måde. OpenIt er en god hjælp til at imødekomme dette.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram