OpenIt

Ergonomisk åbner til dropposer, medicinglas og ampuller

Sygeplejersken Bente havde, som mange andre af sine kollegaer, smerter i fingre og led efter mange gentagende bevægelser ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer.

Bente besluttede at gøre noget ved problemet - og resultatet er det ergonomiske værktøj OpenIt, der bidrager til en let, sikker og ergonomisk korrekt åbning af alt fra dropposer til ampuller og medicinglas.


Er du interesseret i at høre mere om eller købe multiværktøjet OpenIt er du velkommen til at kontakte os hos byLink.

Information om køb

Specifikationer

Mål (L): 157 mm
Materiale: Polypropylen
Farve: Sort

Se produktblad på OpenIt her

Pris: 225 kr. (ekskl. moms og fragt)


check
Mindsker belastning af hænder, fingre og led
check
Tåler sprit, klor og andre alm. desinfektionsmidler
check
Tåler vand og autoklavering ved 130 grader
check
Multiredskab til brug i både højre og venstre hånd

Fra idé til virkelighed

Historien bag OpenIt

OpenIt er udviklet i samarbejde med en sygeplejerske fra Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Hun oplevede, at hun og hendes kollegaer med tiden fik slidgigt i fingrene, hvilket resulterede i smerter ved gentagende bevægelse bl.a. ved åbning af ampuller, medicinglas og dropposer. Hun ønskede derfor et værktøj, der kunne afhjælpe disse problematikker.

Sygeplejersken og hospitalets arbejdsmiljøkonsulent så dette som en generel problemstilling blandt sundhedspersonalet, hvilket blev startskuddet til ampulåbneren OpenIt. Der gik ikke længe inden den første prototype kom i test, og første generation blev produceret. Siden da, har den fået et nyt look og flere funktioner er kommet til. 

Se flere cases
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram