HangOn Table

Sengebord lige ved hånden

HangOn Table er udviklet i samarbejde med fem sygeplejersker fra en intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitetshospital.

Bordet sættes fast på hospitalssengens sengehest og frigører dermed personalets hænder og tid, ved at gøre patienterne mere selvhjulpne.

Kopholderen er designet, så den passer til flere kopstørrelser.

Specifikationer

HangOn Table er produceret i varmebukket polycarbonat

Mål: 200x300 mm (HxD)
Farve: Transparent


check
Nem at montere på sengehesten
check
Rengøring med sprit og andre almindelige desinfektionsmidler
check
Maskinopvask ved temperaturer op til 130°C
check
Vægtbelastning op til 2 kg

Fra idé til virkelighed

Historien bag HangOn Table

HangOn Table er udviklet i samarbejde med fem sygeplejersker fra en intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitetshospital. Det følgende fortæller historien om hvordan deres gode idé blev til virkelighed.

Det er vigtigt at patienter på en opvågningsafdeling får væske. Tidligere var patienterne på opvågningsafdelingen afhængige af personalets hjælp for at kunne nå deres kop. I flere år havde personalet talt om at opfinde en kopholder eller noget tilsvarende, som kunne sættes fast på hospitalssengens sengehest og dermed frigøre personalets hænder og tid.

I sensommeren 2015 blev de første skitser til HangOn Table tegnet. Kravene til bordet blev i denne proces også defineret. Blandt disse krav var, at bordet skulle være nemt at på/afmontere for personalet - bordet skulle kunne tåle komme i hospitalets opvaskemaskine - og bordet skulle have en indbygget kopholder.

I samarbejde med Idéklinikken, Region Nordjylland blev de første prototyper tegnet og produceret i varmebukket laserskåret akryl. Herefter blev bordet sat i test på afdelingen hos de sygeplejersker, der fik den oprindelige idé.

phoneenvelopeautomobile