HangOn Table

Sengebord lige ved hånden

HangOn Table er udviklet i samarbejde med fem sygeplejersker fra en intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitetshospital. Bordet sættes fast på hospitalssengens sengehest og frigører dermed personalets hænder og tid, ved at gøre patienterne mere selvhjulpne. Kopholderen er designet, så den passer til flere kopstørrelser.


Er du interesseret i at høre mere eller købe HangOn Table retter vi alle henvendelser til Idéklinikken.

Information om køb

Specifikationer

HangOn Table er produceret i varmebukket polycarbonat Mål (HxD): 200x300 mm Farve: Transparent

Se produktblad på HangOn Table her


check
Nem at montere på sengehesten
check
Rengøring med sprit og andre almindelige desinfektionsmidler
check
Maskinopvask ved temperaturer op til 130°C
check
Vægtbelastning op til 2 kg

Fra idé til virkelighed

Historien bag HangOn Table

HangOn Table er udviklet i samarbejde med fem sygeplejersker fra en intensiv- og opvågningsafdeling ved Aalborg Universitetshospital. Det følgende fortæller historien om, hvordan deres gode idé blev til virkelighed. Det er vigtigt at patienter på en opvågningsafdeling får væske. Tidligere var patienterne på opvågningsafdelingen afhængige af sundhedspersonalets hjælp for at kunne nå deres kop. I flere år havde personalet talt om at opfinde en kopholder eller noget tilsvarende, som kunne sættes fast på hospitalssengens sengehest, og dermed frigøre personalets hænder og tid. I sensommeren 2015 blev de første skitser til HangOn Table tegnet. Kravene til bordet blev i denne proces også defineret. Blandt disse krav var, at bordet skulle være nemt at på- og afmontere for personalet - bordet skulle kunne tåle at komme i hospitalets opvaskemaskine - og bordet skulle have en indbygget kopholder. I samarbejde med Idéklinikken, Region Nordjylland blev de første prototyper tegnet og produceret i varmebukket laserskåret akryl. Herefter blev bordet sat i test på afdelingen hos de sygeplejersker, der fik den oprindelige idé.

Se flere cases
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram