Fellow

Klinikbord, rullebord, arbejdsbord...

Er klinisk støj også et problem på din afdeling? - Så er Fellow lige noget for dig!

Fellow er et tryghedsskabende klinikbord, der er udarbejdet med særligt fokus på reduktion af klinisk støj, som kombineret med et elegant og venligt design, er med til at skabe rolige og trygge rammer for patienter og sundhedspersonale.

Fellow er  med sin store topplade og hylde ideel til opgaver inden for personlig pleje, medicinhåndtering, transport, som mobil arbejdsstation samt til servering af mad og drikke. Den vil hurtigt blive uundværlig på lige netop din afdeling.


Er du interesseret i at høre mere om eller købe Fellow er du velkommen til at kontakte os hos byLink.

Information om køb

Specifikationer

Mål (HxLxB): 91 x 75 x 56 cm

Miljø

Klinikbordet Fellow er dansk produceret i topkvalitet med en minimal miljøbelastning. Designet med henblik på lang levetid, hvor sliddele som eks. bordplade, hylde og hjul let kan udskiftes. Bordpladen og hylden demonteres let, så delkomponenterne hver især kan sendes til genanvendelse eller bortskaffelse på korrekt vis.
check
Støjsvagt - mindsker klinisk støj
check
Tåler rengøring med sprit og andre alm. desinfektionsmidler
check
Venligt og stilrent udtryk - som et almindeligt møbel
check
Ergonomisk - god arbejdshøjde og let adgang til nederste hylde

Fra idé til virkelighed

Historien bag Fellow

Roomie har fået en lillebror: Fellow - Det tryghedsskabende klinikbord!

Fellow er udviklet, da sygeplejersker på flere hospitaler ønskede sig et tryghedsskabende og støjsvagt rullebord som erstatning til larmende og uhygiejniske stålborde. Fellow supplere i høj grad multibordet Roomie, og kan anvendes, hvor der er brug for mere bordplads og vægtbelastning. Udviklingsarbejdet og efterfølgende test er sket med brugerinvolvering af passioneret sundhedspersonale, og deres ledelse, på landets hospitaler og plejehjem.

Se flere cases
CVR: 40568158   |   Kontor: Skodshøj 4, DK-9530   |   Lager/montage: Østre Allé 6, DK-9530
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram